Де зберігати хліб, щоб він довго залишався свіжим |
У сучасних реаліях українцям варто навчитися економити продукти харчування. Хліб купують практично усі, однак часто він дуже швидко черствіє, тоді його викидають. МЕТА.UA ділиться корисним лайфхаком, як зберегти цей продукт свіжим довше. Керуючий директор Electronic Temperature Instruments Джейсон Вебб розповів про найпоширенішу помилку при зберіганні хлібних виробів. Він поділився, куди найкраще покласти ці продукти: у холодильник чи шафу.
Джейсон каже: "Хліб потрібно зберігати в шафі, якщо покласти його в холодильник, він черствіє приблизно в шість разів швидше. Це тому, що при більш низьких температурах крохмаль має тенденцію до кристалізації, і цей процес відбувається приблизно в шість разів швидше при температурі, яка в холодильнику, ніж при кімнатній За словами експерта, існує декілька проблем, чому варто економніше використовувати продукти харчування. Вони впливають на навколишнє середовище, залишаючи глибокий екологічний слід".
Також Джейсон Вебб розповів про ще один спосіб зберігання хліба. Цей продукт можна заморозити, що значно подовжить термін придатності. Ви можете покласти у морозильну камеру куплений чи домашній хліб і зберігати його таким чином протягом декількох місяців. Раніше повідомлялось про три речовини, які вбивають нирки. |
||
| ||
Найбільш читане
- ЗАПРОШУЄМО ПРОСЛУХАТИ НОВИЙ ЕПІЗОД ПОДКАСТА ДОНЕЦЬКОЇ ТПП "ШВИДШЕ, ЕФЕКТИВНІШЕ, УСПІШНІШЕ: ІНСТРУМЕНТИ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ ДЛЯ БІЗНЕСУ"
- Підприємець із Краматорська успішно скористався шансом, релокувавши бізнес до столиці
- ДОНЕЦЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА ЗАВЕРШИЛА СЕРІЮ ПОДКАСТІВ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕС-СПІЛЬНОТИ
- Прокуратура вважає ремонт моста у Краматорському районі недоцільним та небезпечним
- ЩО ВАРТО ПОЧИТАТИ ПІДПРИЄМЦЯМ ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ
Даючи рекламу одночасно у дві газети - "Технополіс" и "Четвер", Ви заощаджуєте гроші, а реклама працює вдвічі ефективніше! Телефони відділу реклами:
(06264) 3-43-68
(06264) 3-57-44
050-855-05-12
Найкоментованіше
Опитування
Результати: 70
Погода у Краматорську
вологість:
тиск:
вітер: