Як зробити гречку більш корисною |
Гречка - це ідеальний сніданок. Його буде достатньо для насичення і заряду енергії на першу половину дня. При цьому гречка є менш калорійною, ніж, наприклад, вівсянка.
Приготувати гречану кашу, здавалося б, досить просто: налив у баняк води, додав крупу, і нехай собі вариться на повільному вогні до повної готовності. Та зерна при варінні можуть як злипатися, так і розварюватися. Тому в першу чергу треба кинути гречку на суху сковорідку, і тільки після того як з’явився гречаний запах, засипати її в баняк і варити на тихому вогні. Коли вода практично википить, додати за смаком масло.
Але, для того щоб каша вийшла розсипчастою, слід зробити те, що зараз пам’ятають далеко не всі.
Як тільки вся вода пішла, беремо рушник, накриваємо каструлю, ставимо під подушку, і нехай вона там доходить.
Слід зауважити, що залізо в гречці повільно засвоюється організмом. Однак, якщо в кашу додати паприку і помідори або запити її апельсиновим соком (з вітаміном C в складі), то залізо починає засвоюватися набагато швидше. Також доцільно буде їсти гречку разом із зеленими листовими овочами. А от молоко тільки заважає засвоєнню гречки організмом. Раніше повідомлялось, чи варто відмовлятися від солодкого назовсім. |
||
| ||
Найбільш читане
- ЗАПРОШУЄМО ПРОСЛУХАТИ НОВИЙ ЕПІЗОД ПОДКАСТА ДОНЕЦЬКОЇ ТПП "ШВИДШЕ, ЕФЕКТИВНІШЕ, УСПІШНІШЕ: ІНСТРУМЕНТИ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ ДЛЯ БІЗНЕСУ"
- Як вести бізнес попри кризу: п'ять порад для успіху від релокованої підприємиці з Донеччини
- Підприємець із Краматорська успішно скористався шансом, релокувавши бізнес до столиці
- ДОНЕЦЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА ЗАВЕРШИЛА СЕРІЮ ПОДКАСТІВ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕС-СПІЛЬНОТИ
- ЩО ВАРТО ПОЧИТАТИ ПІДПРИЄМЦЯМ ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ
Даючи рекламу одночасно у дві газети - "Технополіс" и "Четвер", Ви заощаджуєте гроші, а реклама працює вдвічі ефективніше! Телефони відділу реклами:
(06264) 3-43-68
(06264) 3-57-44
050-855-05-12
Найкоментованіше
Опитування
Результати: 70
Погода у Краматорську
вологість:
тиск:
вітер: