РЕЦЕПТ ХАЧАПУРИ ПО-МЕГРЕЛЬСКИ |
Рекомендуем сохранить на стене, чтобы не потерять! :) НАДО: 1 литр теплого молока 1 ч. л. сахара ½ ч. л. соли ½ пакета (6 г) дрожжей 1400 г муки 40 г или 4 ст. л. растительного масла 2 яйца Для начинки: Сулугуни или имеретинский сыр (на 400 г теста 300 г тертого сыра) КАК ГОТОВИТЬ: 1. В теплое молоко всыпать дрожжи, добавить яйцо, соль, сахар, все перемешать, замесить и насыпать в муку, хорошенько перемешать и добавить растительного масла. 2. Для одного хачапури раскатываем 300 г теста, ровно раскладываем начинку и закрываем ее верхом (это еще 100 г.теста). 3. Так как это мегрельский хачапури, мы обязательно смажем его желтком, потому что мегрельский хачапури сверху посыпается сыром сулугуни. 4. Отправляем это все в духовой шкаф минут на 20 при температуре 180°С. 5. С пылу с жару хачапури лучше нарезать на порции и сразу подавать к столу. КСТАТИ: на Кавказе хачапури утром подают к чаю, а вечером – к хорошему домашнему вину. |
||
| ||
Найбільш читане
- У Краматорському районі є поранені внаслідок сьогоднішнього обстрілу
- Прокуратура вважає ремонт моста у Краматорському районі недоцільним та небезпечним
- Під обстрілами Краматорський район - на Лиманському напрямку потужні наступальні дії ворога
- На місто в Краматорському районі ворог скинув чотири керовані авіабомби
- За добу ворог обстріляв 4 населені пункти Краматорського району
Останні народні новини
- Суперлюдяність в тренді! Сінево та Superhumans звітують про перші результати партнерства
- Коли голова правління ГО СГТ «Вітерець» виконає рішення суду?
- Відновлюємо чемпіонат України з кросмінтону
- Відновлюємо чемпіонат України з кросмінтону
- Безоплатний доступ до сучасної лабораторної діагностики кожному!
Даючи рекламу одночасно у дві газети - "Технополіс" и "Четвер", Ви заощаджуєте гроші, а реклама працює вдвічі ефективніше! Телефони відділу реклами:
(06264) 3-43-68
(06264) 3-57-44
050-855-05-12
Найкоментованіше
- Євробачення-2024: перший півфінал 7 травня (ВІДЕО)
2 комментария
Опитування
Результати: 70
Погода у Краматорську
вологість:
тиск:
вітер: