Мусс "Черный лес" |
Ингредиенты Вишня в сиропе без косточек - 500 г. Сливки 35% - 300 мл. Коньяк или ром - 2 ч.л. Готовый шоколадный мусс - 350 г. Темный шоколад - 50 г.
Способ приготовления Шаг 1 Выложите ягоды из сиропа на тарелку, покрытую бумажным полотенцем, дайте стечь. Шаг 2 Взбейте сливки миксером до образования пиков, добавьте ром или коньяк, взбейте еще раз. Шаг 3 Выкладывайте слоями в стеклянные креманки или стаканы: слой сливок, слой мусса, вишни, немного сиропа от вишен. Шаг 4 На верхний слой из сливок посыпьте тертый шоколад.
Приятного аппетита! |
||
| ||
Найбільш читане
- У Краматорському районі є поранені внаслідок сьогоднішнього обстрілу
- Прокуратура вважає ремонт моста у Краматорському районі недоцільним та небезпечним
- Під обстрілами Краматорський район - на Лиманському напрямку потужні наступальні дії ворога
- На місто в Краматорському районі ворог скинув чотири керовані авіабомби
- За добу ворог обстріляв 4 населені пункти Краматорського району
Останні народні новини
- Суперлюдяність в тренді! Сінево та Superhumans звітують про перші результати партнерства
- Коли голова правління ГО СГТ «Вітерець» виконає рішення суду?
- Відновлюємо чемпіонат України з кросмінтону
- Відновлюємо чемпіонат України з кросмінтону
- Безоплатний доступ до сучасної лабораторної діагностики кожному!
Вигідна пропозиція щодо розміщення реклами.
Даючи рекламу одночасно у дві газети - "Технополіс" и "Четвер", Ви заощаджуєте гроші, а реклама працює вдвічі ефективніше! Телефони відділу реклами:
(06264) 3-43-68
(06264) 3-57-44
050-855-05-12
Даючи рекламу одночасно у дві газети - "Технополіс" и "Четвер", Ви заощаджуєте гроші, а реклама працює вдвічі ефективніше! Телефони відділу реклами:
(06264) 3-43-68
(06264) 3-57-44
050-855-05-12
Найкоментованіше
- Євробачення-2024: перший півфінал 7 травня (ВІДЕО)
2 комментария
Опитування
Чи є зараз, на Ваш погляд, сенс у переговорах з росіянами?
Результати: 70
Ні. Перемовини після нашої перемоги - 64.3%
Так. Перемовини допоможуть вирішити конфлікт - 35.7%
Результати: 70
Погода у Краматорську
вологість:
тиск:
вітер: