Газета Технополіс, Газета Четвер, Новини Краматорська, Оголошення Краматорська

Реєстрація Увійти
 
  • Перейти к содержимому
Новини » Жіночий клуб »
Coffeeok
  • Головна
  • Оголошення
    • Додати оголошення
    • Поповнити рахунок
    • Персональний рахунок
  • Новини
    • Новини Краматорська
    • Новини регіону
    • Новини України
    • Новини у світі
    • Події
    • Політика
    • Економіка
    • Суспільство
    • Наука та технології
    • Шоу
    • Жіночий клуб
    • Здоров`я
    • Спорт
    • Блоги
    • Авто
    • Курйози
  • Народна новина
    • Додати новину
  • Конкурси
  • Корисно знати
    • Довідкові служби
    • Куди дзвонити в екстрених випадках
  • Карта Краматорська
  • Опитування
  • Контакти
    • Контакти
    • Реклама на сайті
    • Реклама у газеті

Ноябрь с перчиком

paprikasЕсли вы уж было собрались похандрить, думая, что ноябрь уныл, дождлив и ничего хорошего в нем не будет, то вы ошибаетесь!
Именно сейчас время для паприкаша, которые в другое время года вы попробуете вряд ли.
Ловите момент, пока еще цены на овощи не подскочили до зимних. Покупайте все сразу: перец, лук, помидоры. И готовьте из них паприкаш!
На 5 - 6 порций/около 1700 ккал.
НАДО: 1 курица (1 - 1,2 кг) • 1 кг помидоров • 1 головка чеснока • 3 болгарских перца • 2 луко¬вицы • 1 стакан сметаны • 2 ст. ложки молотой паприки • 1 ч. ложка черного молотого перца • 0,5 ч. ложки молотого красного жгучего перца • соль по вкусу • масло для жарки • свежая зелень.
1. Курицу разрезаем на небольшие куски.
2. Половину помидоров натираем на терке. Должно получиться нечто среднее между томатным соком и пюре. С оставшихся томатов снимаем кожицу и нарезаем их кубиками.
3. Лук нарезаем мелкими кубиками. Очищенный от семян перец разрезаем на небольшие дольки. Чеснок рубим ножом как можно мельче.
4. На растительном масле припускаем сначала лук с чесноком и, когда лук станет мягким, засыпаем в него всю молотую паприку, черный и жгучий перец. В эту благоухающую пряную красоту добавляем кусочки курицы, солим и даем всем этим продуктам потушиться вместе около 20 минут. Огонь, разумеется, маленький.
5. Добавляем томатный сок-пюре, нарезанные помидоры и сладкий перец. Тушим еще около 10 минут, после чего вливаем сметану и уже с ней доводим паприкаш до готовности (еще около 15 минут медленного кипения). И имейте в виду, что подливы в этом блюде у вас получится довольно много, так что выбирайте сотейник поглубже.

Марина Сидельникова    05.11.15 12:21    Переглядів: 5342
 
Рейтинг новини (0 голосів)
ПоганоСупер 

Додати коментар

Захистний код
Оновити

Надіслати
Скасувати

Найбільш читане

  • Мешканка Краматорського району, яка дякувала окупантам за "визволення", опинилася на лаві підсудних
  • Росіяни вдарили по Краматорську і Слов'янську - загинув юнак, є поранені
  • Три ворожих обстріли зазнав Краматорськ вранці 21 червня
  • Двом убивцям із Краматорська загрожує довічне ув’язнення
  • Чотирьом окупантам, двоє з яких - мешканці Краматорського району, загрожує довічне позбавлення волі

Останні народні новини

  • UNIBLEND на "Хлібна індустрія 2025". Індивідуальні технологічні рішення для вирішення бізнес-задач
  • СТОЛИЧНИЙ ПЕКАРНИЙ ДІМ відзначено за збереження українських традицій на Baking Awards
  • Якість під контролем: ALVIVA GROUP виходить на аграрний ринок України
  • ALVIVA GROUP – новий гравець ринку еклерів України
  • ALVIVA GROUP та Київський МЦЗ підписали меморандум про співпрацю
Вигідна пропозиція щодо розміщення реклами!

Додати оголошення

Вигідна пропозиція щодо розміщення реклами.
Даючи рекламу одночасно у дві газети - "Технополіс" и "Четвер", Ви заощаджуєте гроші, а реклама працює вдвічі ефективніше! Телефони відділу реклами:
(06264) 3-43-68
(06264) 3-57-44
050-855-05-12

Додати народну новину

Найкоментованіше

 

Опитування

Чи є зараз, на Ваш погляд, сенс у переговорах з росіянами?
Ні. Перемовини після нашої перемоги - 64.3%
Так. Перемовини допоможуть вирішити конфлікт - 35.7%

Результати: 70
Результати голосування

Погода у Краматорську

Погода у Краматорську

вологість:

тиск:

вітер:

Погода в Донецьку  Погода в Маріуполі 

Курси валют

c 2010-2022 “Технополіс”. Будь-яке використання матеріалів сайту "Технополіс" дозволяється за умови активного посилання на tehnopolis.com.ua видимої пошуковим сайтам та вказівки назви сайту.



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися
*
*
*
*
*
*

* Обов'язкове поле